Contact

Zelf hulp nodig?

Steek jij graag de handen uit de mouwen, maar wil je ook vaart maken? Of wil je een praktisch advies over (kostentechnisch verantwoorde) verduurzaming van jouw woning? Of heb je een offerte (bijvoorbeeld voor zonnepanelen), en zou je een onafhankelijke second opinion kunnen gebruiken – eentje die potentieel honderden tot duizenden(!) euro’s bespaart?

B.efficient helpt bij het realiseren van betaalbare (waar mogelijk ISDE) gesubsidieerde verduurzaming van woningen, middels advies en begeleiding bij de installatie en oplevering van warmtepompen, warmtepompboilers, zonnepanelen, zonnecollectoren, isolatie en andere duurzaamheidsmaatregelen. Neem gerust contact op via e-mail!

B.efficient
Korenmolen 2
2661 LE Bergschenhoek
info@opnaargasloos.nl

KvK 88069621

“Als u op zoek bent naar deskundig advies en een professionele afmontage van uw warmtepomp, dan raad ik de diensten van B.efficient ten zeerste aan. Ludo heeft niet alleen uitgebreide kennis op het gebied van warmtepompen, maar hij heeft ook een grote passie voor duurzame energie. Duidelijk advies, heldere communicatie en werkzaamheden volgens afspraak uitgevoerd. Erg blij met de hulp en het huis is heerlijk warm!” – Steven P.